Eva Mendes over de hardnekkige geruchten over haar toekomst als actrice

Eva Mendes over de hardnekkige geruchten over haar toekomst als actrice

'Ik ben nooit gestopt'

Eva Mendes ontkracht wat geruchten over haar acteercarrière. De actrice uit Lost river deelt twee dochters van 8 en 6 jaar oud met haar man Ryan Gosling. Ze vertelt dat zij eigenlijk niet gestopt is met acteren.

"Ik ben nooit gestopt met acteren. Ik wilde thuis zijn voor mijn kinderen. Mijn andere werkzaamheden lieten dat beter toe dan acteren."

Aanbod is eenzijdig
Eva verleent haar stem wel aan shows en films, maar is al 8 jaar niet in een film te zien geweest. Heel eerlijk vertelt zij, dat de personages die haar werden aangeboden vrij eenzijdig zijn.

"Ik ben niet enthousiast over de stereotype rollen die mij werden aangeboden. Zeker niet na een film als Lost River. Dat was een droomproject. En moeilijk op te volgen. Maar waarom dit berichtje? Om dat gesprek te veranderen."

Een stap terug
Feit is, dat Eva een maand terug mededeelde dat zij een stapje terug doet van die camera. Ze vertelde in een interview dat zij acteren niet echt mist en het zat was steeds te vechten om die interessante rollen.

"Er was een tijd dat ik dacht mijn eigen kansen te maken door als producer op te treden, maar ik vond dat de moeite niet. Tien jaar geleden waren er niet veel opties voor latina's. Nu wel, dus wie weet."

Andere uitdaging
Zo is zij thuis voor de kinderen, terwijl Ryan Gosling omkomt in wel die interessante rollen als die in de film The Gray Man. Eva zit tegenwoordig in een kledinglijn en in schoonmaakdoekjes.

Het artikel in Eonline staat hier. Het Instagram-bericht van Eva Mendes staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair