'Black Adam' komt met grootste dodental in DC-film

'Black Adam' komt met grootste dodental in DC-film

Noah Centineo geeft aan dat Black Adam een geweldadige film is

Na jaren gewacht te hebben, komt Black Adam er eindelijk aan. In deze DC-film, speelt Dwayne "The Rock" Johnson de hoofdrolspeler als anti-superheld. Johnson gaf aan dat deze antiheld geen moeite heeft met doden.

Noah Centineo, die een rol in de film heeft als Atom Smasher, heeft onlangs aangegeven dat de film een extreem niveau van geweld heeft. Ook vertelde Centineo dat deze superheldenfilm de hoogste aantal doden ooit heeft. "Deze film heeft tanden, hoewel het is een fantastische, geweldige, buitengewone superheldenfilm. Er is mij verteld dat het tot nu toe het hoogste aantal doden heeft van alle superheldenfilms."

Centineo heeft samengewerkt met Andy Serkis, omdat hij veel prestaties moest vastleggen. Acteur Andy Serkis is gespecialiseerd in het vastleggen van beweging prestaties en heeft Centineo daarom veel geholpen en advies gegeven.

Toekomst voor Atom Smasher
Verder wilden fans graag weten of zijn personage als Atom Smasher vaker voor gaat komen in andere films of een eigen spin-off krijgt. Hier antwoordde de acteur op met; "Nee, op dit moment hebben we niets te horen gekregen. Ik weet niet of dat iets is, maar ik weet dat iedereen enthousiast is, vooral bij DC en Warner. En toen wij in productie waren, was elke acteur op de set dat ook. Ik weet dat we over de hele linie meer willen doen. En als mensen meer willen zien, zijn we hier allemaal bij."

Bekende acteurs
De film wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (The Shallows) en in de film speelt ook een bekende mee. Viola Davis keert terug in haar rol als Amanda Waller. Pierce Brosnan debuteert als Dr. Fate.

Black Adam komt uit op vrijdag de 21e van oktober

NieuwsFilm

meest populair