'Spider-Man'-icoon keihard uitgejoeld in het openbaar

'Spider-Man'-icoon keihard uitgejoeld in het openbaar

Bij sportwedstrijden gaat het er nou eenmaal fanatiek aan toe.

Emma Stone en haar man Dave McCary zijn vrijdagavond uitgejoeld bij een honkbalwedstrijd in New York City. Dat is te zien op beelden die rondgaan op social media. Het boe-geroep heeft overigens een goede reden en de reactie van de Hollywoodster en haar man is erg leuk.

Stone en McCary waren vrijdagavond aanwezig bij een honkbalwedstrijd tussen de San Diego Padres en New York Mets. Het stel is enorm fan van die eerste club en hielden zich absoluut niet in om dat te uiten. Beiden droegen ze namelijk een jasje met daarop het logo van hun favoriete club.

Toen Stone en McCary op het grote scherm verschenen, overlaadde fans van de tegenpartij hen met een luid boe-geroep. Ja, dat kun je natuurlijk verwachten in zo'n stadium vol fanatiek fans.

Proost!
Aangezien de Oscarwinnaar en haar man wel vaker sportwedstrijden bijwonen, zijn ze dit soort reacties wel gewend. Het stil ging dan ook erg sportief om met het gejoel.

Op de beelden is te zien dat Stone en McCary hun bekers hieven, net of ze op het geroep wilden proosten. Vervolgens nemen ze beiden een slok van hun drankje. De Cruella-actrice lijkt witte wijn in haar glas te hebben.



NieuwsFilm

meest populair