Dwayne Johnson 'haalt uit' naar Warner Bros: "Deze superheld moet terugkeren!"

Dwayne Johnson 'haalt uit' naar Warner Bros: "Deze superheld moet terugkeren!"

Ook de spierbundel wil Superman weer zien!

Dwayne 'The Rock' Johnson is nu bijna als Black Adam te zien, de nieuwe DC-'superheld', of beter gezegd, een antiheld. In de strips is hij namelijk een van de aartsvijanden van superheld Captain Marvel en ook met de 'Marvel-familie' kan hij het niet bepaald goed vinden. Gaat Black Adam in een toekomstig project dan misschien op de vuist met een van de sterkste superhelden aller tijden?

Johnson is enorm blij dat hij Black Adam mag spelen. De acteur deelt zowat elke dag een kiekje of een filmpje op zijn Instagram-pagina waarin hij het over de blockbuster heeft, maar nu haalt hij enigszins 'uit' naar studio Warner Bros. dat ze Henry Cavills Superman zou lang niet hebben laten zien.

Toekomst
De nodige DC-fans hopen dat de geliefde Cavill terugkeert als Superman, maar er is nog steeds niks bevestigd. Bij DC was het ook een lange tijd onzeker wat er zou gaan gebeuren en dat lijkt nog steeds het geval te zijn. Zo werd nog niet zo'n hele lang tijd geleden plotsklaps Batgirl geannuleerd. 'The Rock' vindt het echter niet kunnen dat Cavill zo'n lange tijd in ongewisse blijft.

De spierbundel wil niks over de film verklappen, maar liet zich tijdens een recent interview wel uit over Cavills Superman. Johnson zei namelijk het volgende: "Ik luister altijd naar mijn fans. Ik weet wat ze willen. Black Adam is de sterkste man op aarde. Maar er is een nog sterker iemand, de sterkste man van het universum. Hij staat al veel te lang aan de zijkant!"

Terugkeer
Het is duidelijk dat Johnson het hier over Cavills Superman heeft. Al jaren vragen fans om zijn terugkeer en zo te horen ziet Johnson dat ook wel zitten. Er doet ook een gerucht de ronde dat Superman in Black Adam zit, aangezien de hoofdrolspeler hier op stond. We komen er snel genoeg achter, aangezien de blockbuster 19 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn!

NieuwsFilm

meest populair