Dwayne Johnson is voorlopig niet van het witte doek af te meppen

Dwayne Johnson is voorlopig niet van het witte doek af te meppen

Updates voor Jungle Cruise 2 en Jumanji 3.

Het mag duidelijk zijn dat alle grote Hollywoodstudio's films wil maken met de spierbundel Dwayne Johnson. Hij speelde namelijk al in films voor onder meer Universal, Disney, Sony en Netflix. Ook komende jaren volgen er nog vele films met The Rock.

Na de update over de twee vervolgen op Netflix' Red Notice eerder vandaag op FilmTotaal, hebben we nu ook updates over de voortgang van de vervolgen op Disney's Jungle Cruise uit 2021 en Sony's Jumanji: The Next Level uit 2019.

Jungle Cruise 2 komt er echt
"Wat betreft Jungle Cruise 2 is het duidelijk dat we het echt willen," aldus producent Beau Flynn tegenover Collider. "Belangrijker dan wat Hiram en ik willen, is dat Dwayne en Emily zo'n ongelooflijke band hebben gecreëerd."

"Hun chemie is buitengewoon in de eerste film en ik weet dat ze deze personages zo goed kennen. Ik weet dat ze grote ideeën hebben over waar ze dat universum en die wereld naartoe kunnen brengen," aldus de producent.

Na Red One dan Jumanji 3?
"Jumanji gaat zeker komen. Het is duidelijk dat Jake Kasdan Red On [voor Prime Video] regisseert, dus daar werkt hij nu aan. Maar we hebben heel veel Jumanji-gesprekken," aldus Hiram Garcia in gesprek met Collider.

"We hebben eigenlijk al een geweldig idee voor wat we gaan doen in de volgende film. Dus ik weet dat als hij met Jake praat, zodra hij klaar is met Red One, dat het de volgende prioriteit voor hem zal zijn en deze film is er zeker een die we zeker willen maken."

NieuwsFilm

meest populair