Actrice vraagt bij Disney om een vervolg op 20 jaar oude monsterhit

Actrice vraagt bij Disney om een vervolg op 20 jaar oude monsterhit

Klinkt als een geinig concept...

Volgend jaar is het precies 20 jaar geleden dat Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan van lichaam wisselden in Freaky Friday, een remake van de gelijknamige film uit 1976 en een knaller aan de box-office.

De hilarische body-swap-comedy haalde meer dan $160 miljoen dollar op bij een bescheiden productiebudget van nog geen $24 miljoen dollar.

Vreemd genoeg is er nooit een sequel verschenen, tot vandaag. Want nu de geplaagde Lohan langzaamaan weer de weg omhoog lijkt te hebben gevonden, zou Curtis het trucje graag nog eens overdoen. Ze heeft zelfs al contact opgenomen met de desbetreffende studio, Disney.

Citaat uit interview
Variety meldde dat Curtis het volgende te zeggen had tegenover The View: "Ik heb geschreven naar enkele van mijn vrienden bij Disney, want ik zit binnenkort in 'The Haunted Mansion', hun nieuwste project".

"Laat mij dit keer de oude dame zijn die van plaats wisselt. Dus dan wordt Lindsay de sexy oma die nog steeds blij is met Mark Harmon op alle manieren waarop je blij zou moeten zijn met Mark Harmon. En dan ikzelf als helikopterouder die strubbelt om met peuters om te gaan".

NieuwsFilm

meest populair