Netflix-film 'Wendell & Wild' krijgt een eerste trailer

Netflix-film 'Wendell & Wild' krijgt een eerste trailer

Een perfecte film voor het spookseizoen!

De trailer zegt het al, bereid je deze Halloween maar voor op nonnen, demonen, moord, en een geit...? Ongeduldig en nieuwsgierig zijn we wel, want de langverwachte stop-animatiefilm Wendell & Wild van Henry Sellick en Jordan Peele heeft eindelijk een trailer.

In de trailer zien we tiener Kat Elliott, ingesproken door Lyric Ross, die twee demonische broers Wendell en Wild (Michael Key, Jordan Peele) uit de onderwereld haalt naar het land van de levenden. Wat er dan gebeurt lijkt op complete chaos, die prachtig is geanimeerd met behulp van stop motion.

Genieën komen bij elkaar
Dat de film er zo veel belovend uitziet is natuurlijk te danken aan bekende regisseur Henry Sellick, van onder andere stop-animation klassiekers The Nightmare Before Christmas en Coraline. Maar hij is niet de enige populaire filmmaker die aan dit project meewerkt. In Wendell & Wild komt hij samen met horrorgenie Jordan Peele (Nope, Get Out) die de film produceert en een stem inspreekt.

Verder is de rest van de cast ook veelbelovend, met powerhouse acteurs als Angela Bassett (Black Panther, What's Love Got To Do With It), James Hong (Everything, Everywhere, All at Once, Mulan) en Ving Rhames (Baby Boy, Mission: Impossible).

Wendell & Wild is vanaf 28 oktober te zien op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair