'Hellraiser' verschijnt niet in Nederland zegt Disney

'Hellraiser' verschijnt niet in Nederland zegt Disney

De fans kunnen in de pen klimmen.

FilmTotaal heeft bij The Walt Disney Studios Benelux de vraag neergelegd of de film Hellraiser in de Nederland op Disney+ zal verschijnen. Iets dat wel in de lijn der verwachting lag.

Eerder werd de Predator-prequelfilm Prey nog in de States op Hulu online gezet en in Nederland (en andere landen) op Disney+. Dit gaat nu dus niet gebeuren met Hellraiser die in de States wel online verscheen op Hulu, op 7 oktober.

Op de vraag of Hellraiser van regisseur David Bruckner (The Night House, The Ritual) op Disney+ Star Nederland zou verschijnen was het antwoord kort, maar duidelijk: "Helaas komt Hellraiser niet uit in Nederland."

Maar waar dan wel?
De grote vraag is uiteraard hoe de film dan wel beschikbaar komt voor de Nederlandse fans. Die vraag is helaas niet te beantwoorden. Los van de creatievere kanalen is de film simpelweg nog niet te zien in Nederland.

Hellraiser werd sterk ontvangen met 68 procent op Rotten Tomatoes: "David Bruckners Hellraiser, een geschenk voor de fans na talloze ondermaatse vervolgen, ontgrendelt de puzzeldoos om deze franchise weer op het goede spoor te krijgen."



NieuwsFilm

meest populair