Dit is de complexe tegenstander in 'Creed III'

Dit is de complexe tegenstander in 'Creed III'

Jonathan Majors gaat het opnemen tegen Apollo Creed.

Jonathan Majors heeft nieuwe details onthuld over zijn Creed III-schurk. In de derde Creed-film zullen we Majors zien vechten tegen niemand minder dan Apollo Creed, gespeeld door Michael B. Jordan.

In een interview met Men's Health verklapt Majors het een en het ander over het nieuwe personage Anderson Dame in het negende deel van de Rocky-franchise. Hij zal de tegenstander zijn van Apollo Creed en is een complexe bokser gevormd door trauma. Terwijl er nog weinig details zijn losgelaten over het personage Dame, zegt Majors dit:

"Dame's lichaam is opgebouwd uit verlies. Hij heeft iets verloren en dat gat zorgde ervoor dat hij werkt zoals hij werktel. Als je Dame's lichaam ziet, denk je: oh, dat verklaart het."

Creed III
In Creed III zullen we Apollo volgen in het gevecht tegen zijn tegenstander Dame. Jordan neemt de hoofdrol weer op zich, maar neemt ook Ryan Cooglers touwtjes in handen en zal de rol als regisseur vervullen. De acteurs Tessa Thompson en Phylicia Rashad zullen weer op het grote doek verschijnen, maar dit is de eerste film zonder Sylvester Stallone als Rocky Balboa.

De film wordt 2 maart 2023 verwacht in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair