'Naked Gun'-reboot met Liam Neeson lijkt er nu toch echt te gaan komen

'Naked Gun'-reboot met Liam Neeson lijkt er nu toch echt te gaan komen

Het was al meer dan anderhalf jaar stil...

Vorig jaar januari ontstonden de eerste geruchten dat Paramount een reboot van The Naked Gun-franchise overwoog te gaan maken met Liam Neeson in de voetsporen van Leslie Nielsen.

Na een hele lange stilte is er vandaag weer wat te melden en ook meteen goed nieuws (voor wie hierop zit te wachten). De studio heeft officieel groen licht gegeven aan de productie om van start te gaan.

Deadline meldt dat het geheel wordt geregisseerd door Akiva Schaffer, geproduceerd door Seth MacFarlane en Erica Huggins (bekend van Family Guy) en geschreven door het duo Dan Gregor en Doug Mand.

Zo vader, zo zoon
Nielsen speelde in de oorspronkelijke trilogie welke gezamenlijk meer dan $400 miljoen dollar opbracht met tal van visuele grappen, dubbelzinnigheden en een aantal hilarische slapsticksituaties.

Hoewel de serie Police Squad! waar deze op gebaseerd was, na zes afleveringen werd geannuleerd vanwege bedroevend slechte kijkcijfers, waren de drie films stuk voor stuk een schot in de roos.

Om die reden lijkt Neeson misschien een ietwat vreemde keuze om de franchise over te nemen, maar naar verluidt moet hij de chaotische en stuntelige zoon van Nielsens Frank Drebin gaan spelen.

NieuwsFilm

meest populair