Harrison Ford pakt bekende rol in Marvel Cinematic Universe!

Harrison Ford pakt bekende rol in Marvel Cinematic Universe!

De 80-jarige acteur kruipt in de huid van General Ross.

Enkele weken geleden deed het gerucht de ronde dat niemand minder dan Harrison Ford misschien het MCU zou komen versterken. Nu is de kogel door de kerk, want de wereldberoemde acteur heeft zijn handtekening gezet!

Ford was natuurlijk al in talloze blockbusters te zien. De acteur heeft miljoenen fans dankzij zijn rol als de geliefde Han Solo in diverse Star Wars-films en de stoere Indiana Jones in de gelijknamige franchise. Nu mag hij dus een andere grote naam op een al zeer indrukwekkende lijst toevoegen.

Rol
Ford zal namelijk in de huid kruipen van General Thaddeus Ross. Misschien komt de naam je bekend voor. Het personage werd namelijk al eerder gespeeld door William Hurt, maar na zijn overlijden wilde Marvel toch doorgaan met Ross en gingen ze op zoek naar een vervanger. Deze is nu gevonden in Ford.

Ford mag dan wel al inmiddels 80 jaar oud zijn, de acteur heeft zin in meer avonturen. Hij zal zijn eerste opwachting maken in de nieuwe Captain America-film genaamd New World Order. De kans is groot dat hij daarna eveneens te zien zal zijn in Thunderbolts.

Druk
Captain America: New World Order komt in mei 2024 uit, terwijl Thunderbolts twee maanden later uitkomt. Voordat het zover is zullen we Ford nog één allerlaatste keer zien in de vijfde Indiana Jones-film, die volgend jaar te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair