Pierce Brosnan onthulde een groot geheim aan nieuwe superheld uit 'Black Adam'

Pierce Brosnan onthulde een groot geheim aan nieuwe superheld uit 'Black Adam'

En Noah is gek op ijsbaden en actiescenes

De 26-jarige Noah Centineo is blij dat hij in Black Adam te zien is als een nieuwe superheld. Hij blijkt echt fan te zijn van ijsbaden en zelfs een vuilnisbak met ijswater volstaat, zoals een foto laat zien.

"Het is een fijne reset voor het lichaam. Goed voor na een work out. Ik had het al zes maanden niet gedaan en zat toevallig van de week in een ijsbad van ongeveer nul graden. Ik schreeuwde en mijn lijf bevroor. Ik kon niet meer bewegen. Nou ben ik ook een drama queen. Maar het blijft leuk om te doen."

Het grote geheim
Een watje is Noah Centineo overigens niet. Bij een van de actiescenes raakte zijn arm twee keer uit de kom, maar gaf geen krimp. Hij ging gewoon door met filmen, nadat zijn arm steeds gezet was. Hij bewaart goede herinneringen aan de samenwerking met Dwayne Johnson en Pierce Brosnan.

"Hun reputatie is zo groot. Ze zijn indrukwekkend. Maar ze zijn vooral aardig en bescheiden en moedigen je aan. Ik ben groot. Maar het is bizar hoeveel groter Dwayne is. Ook al denk ik dat ik hem heus wel kan hebben en kan winnen van hem", grapt hij.

"Pierce is een titan in de filmwereld. Ik herinner me nog een scene met Pierce. Er wordt gevraagd of we eerst een repetitie kunnen doen. Zegt Pierce heel droog tegen mij: Het zijn allemaal repetities. Ik moest lachen en zei: dat klopt inderdaad."

Dat is het grote geheim van filmen, lachen Noah en Jimmy. Een film is continue herhalen tot alles er goed op staat. Het interview bij The Jimmy Fallon Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair