Deze topacteur werd boos tijdens erotische scène met Scarlett Johansson

Deze topacteur werd boos tijdens erotische scène met Scarlett Johansson

Joaquin Phoenix was niet blij.

Actrice Scarlett Johansson mag toch wel een van de mooiste actrices uit Hollywood genoemd worden. Ze is ook een van de succesvolste actrices tot op heden en ze speelt in zowel grote blockbusters als kleinere onafhankelijke films.

In gesprek tijdens Armchair Expert Podcast liet Johansson weten dat Joker en Gladiator-acteur Joaquin Phoenix kwaad wegliep bij het opnemen van hun erotische scène in de film Her uit 2013.

In de film Her speelt Phoenix de hoofdrol als de menselijke Theodore Twombly. Hij wordt verliefd op een intelligent, zelfbewust en zelflerend besturingssysteem met de naam Samantha. De stem van het systeem komt van Johansson.

Phoenix: "Ik kan het niet"
"Onze personages hebben seks in de film. Je wilt je stem natuurlijk nooit horen. Je wilt absoluut niet horen hoe je klinkt als je een orgasme hebt. Je wilt absoluut niet horen hoe je klinkt als je een nep-orgasme hebt. Het is zo vies, toch?" vertelde de actrice over het opnemen van de scène.

"Ik herinner me dat we die dag binnenkwamen en ik was van 'Let's get dirty.' Ik moest dat wel denken anders word ik doodsbang. Joaquin kwam binnen, we probeerden één opname te doen, en hij was er gelijk klaar mee. Hij zei: 'Ik kan het niet.' Hij was boos," aldus de 37 jarige Johansson.

De Black Widow-actrice gaf aan dat Phoenix de opname al eerder had verricht: "Hij had het al gedaan. Hij had het al persoonlijk gedaan, en nu was hij bij mij in een rare studio. Ik zat in een hok en hij staarde naar me. De lichten waren gedimd, en Spike was daar, het was zo bizar."

Mocht je Her willen kijken, dan vind je de film op Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair