Katja Schuurman deelt pakkende foto uit de laatste scène van haar nieuwste film

Katja Schuurman deelt pakkende foto uit de laatste scène van haar nieuwste film

Het lijkt te gaan om het laatste shot van de film 'Casa Coco'.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs over de BN'er Nicolette van Dam, maar waarschijnlijk is Katja Schuurman nóg bekender. De actrice blikte recentelijk weer eens een film in en de deelde het laatste kiekje van de opnames op haar Instagram-pagina.

Ondanks het feit dat Schuurman niet zegt om welke film het gaat, lijkt het Casa Coco te zijn. De film van Bob Wilbers vertelt het verhaal van de Rotterdamse Pleun, die al jarenlang een pension voor bezinning en rust op Bonaire runt. De boel wordt echter op zijn kop gezet wanneer de jeugdliefde van Pleun, Toon, na 50 jaar in een keer weer op de stoep staat.

Hoofdrollen
Een van de hoofdrollen in Casa Coco is dus weggelegd voor Schuurman. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door Gerard Cox, Joke Bruijs, Richard Groenendijk en Loes Luca. Bekijk de foto die Schuurman online zette hieronder!



Netflix
Dit is echter niet de enige film waaraan Schuurman op dit moment meewerkt. Zo speelt ze wederom een van de hoofdrollen in de Nederlandse Netflix-film Oei, ik groei, waarvan enige tijd geleden eveneens een foto van werd gedeeld door Yolante Cabau. Hierin staan beide dames in ochtendjas op de set. Mocht je deze gemist hebben, klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair