Gerucht: Deze Marvel-serie gaat Mephisto eindelijk onthullen

Gerucht: Deze Marvel-serie gaat Mephisto eindelijk onthullen

En de mogelijke acteur voor de rol van Mephisto lijkt ook bekend te zijn gemaakt

Ironheart laat fans niet ophouden over Mephisto na de laatste geruchten over het project. Op Twitter kunnen mensen niet stoppen met praten na een tweet van MyTimeToShineH waarin het lijkt dat Sacha Baron Cohen de Marvel-schurk in de Disney+-serie gaat spelen.

Fans zullen zich herinneren dat de cast tijdens de show sprak over de spanning tussen magie en technologie. De grote schurk van Ironheart voor haar serie is Anthony Ramos als The Hood. Omdat het een magische schurk op straatniveau is, zouden die krachten ergens vandaan moeten komen.

Zie hieronder de tweet van MyTimeToShineH:



WandaVision
Fans dachten dat Mephisto tegen het einde van WandaVision zou verschijnen, gezien kleine details in die show wezen op momenten waarop zijn personage betrokken was in de overlevering van Marvel Comics. Sommige kijkers waren echter teleurgesteld toen hij niet opdook in de finale. Maar misschien heeft de Mephisto-korf hun kans op verlossing.

Mensen zullen Riri Williams als Ironheart voor het eerst ontmoeten in Black Panther: Wakanda Forever. Regisseur Ryan Coogler vertelde Entertainment Weekly dat mensen van haar energie gaan genieten in het vervolg.

De mogelijke introductie van Mephisto is op dit moment nog een gerucht, maar zorgt desalniettemin voor een hoop enthousiasme bij fans.

NieuwsFilm

meest populair