'Harry Potter'-ster Emma Watson deelt verdriet na overlijden 'Hagrid'

'Harry Potter'-ster Emma Watson deelt verdriet na overlijden 'Hagrid'

'Hij kon elke ruimte vullen met zijn glans'

Robbie Coltrane, de acteur die van zijn personage Hagrid in de Harry Potter-reeks een onuitwisbare indruk maakte, overleed vorige week op 72-jarige leeftijd. Emma Watson, die gestalte gaf aan Hermione in dezelfde films, plaatste een hartverwarmend 'dank je wel' op haar Instagram stories.

Aan de verfilming van de Harry Potter boeken werd meer dan 10 jaar gewerkt. Toen Emma begon, was zij 10 jaar. Ze herinnert zijn warmte, zijn gelach en de knuffels. De sfeer op de set was altijd goed.

Stukjes uit haar IG-stories
Ze deelt haar verdriet op de ingetogen manier die Emma eigen is. Zo zegt zij: "Robbie was de leukste oom die ik kon hebben. Vooral doordat hij zo zorgzaam en meelevend was richting mij als kind en later als volwassene."

"Zijn talent was zo immens, dat het logisch was dat hij een reus speelde. Hij kon elke ruimte vullen met zijn glans."

"Robbie, als ik ooit zo aardig mag zijn, zoals jij was voor mij op de filmset, dan beloof ik dat dat ik dat uit jouw naam mag doen."

"Weet dat ik jou bewonder. Ik zal jouw warmte missen, jouw bijnamen, jouw knuffels en jouw lach. Je maakte van ons een familie. Er was geen betere Hagrid. Jij maakte het leuk om Hermione te zijn."

Ook de andere sterren, zoals Daniel Radcliffe en Tom Felton, praten vol lof over Robbie, die hen hielp beter te acteren en om te gaan met hun bekendheid.

Het artikel bij de Daily Mail bevat hier de screenshot van Emma's IG-stories.

NieuwsFilm

meest populair