Kate Hudson is oogverblindend in verschillende outfits bij promotie nieuwe 'Knives Out'

Kate Hudson is oogverblindend in verschillende outfits bij promotie nieuwe 'Knives Out'

Een perstour betekent onder druk werken voor acteurs

Een perstour betekent onder druk werken voor acteurs. Zeker als het draait om de promotie van de nieuwe Glass Onion A Knives Out Mystery. Maar Kate Hudson maakt er een prachtige tijd van! Het is een leuk onderdeel van het filmen, zegt zij. Ze oogt verbluffend knap in verschillende outfits, zoals je kunt zien op haar Instagram.

In het Instagram bericht hieronder toont zij dag 1 van het London Film Festival. Zij begint de ochtend in haar ochtendjas. Brengt een deel van de dag door in een prachtige lichtblauwe japon met witte laarzen. Daarna kleedt zij zich om voor een stoer schoolmeisjes-look. Zij sluit de avond af met een stijlvolle donkere jeans-outfit.



Interview
Eerder in de week was zij te zien in The Graham Norton Show. De cast ziet er waanzinnig goed uit in haar Instagram-bericht hieronder. Kate Hudson droeg een geraffineerde, lichte combinatie.

Ze zei, dat zij bloedzenuwachtig was rond de première van de film. "We mochten de film alleen zien met publiek erbij. Dat was iets wat ik nog nooit had gedaan, waardoor ik erg gezweet heb en hoofdpijn had. Maar de reactie van het publiek was waanzinnig. En dat gaf een goed gevoel. Dat was cool."

"Ik mag niet zoveel over het verhaal vertellen, want het is een mysterie. Maar het was erg leuk om mijn karakter te spelen. De cast is erg fijn en Daniel was een plezier om naar te kijken."



Het artikel in de Bang Showbizz staat hier.

NieuwsFilm

meest populair