Ironheart-pak in 'Black Panther: Wakanda Forever' te zien in nieuwe promo

Ironheart-pak in 'Black Panther: Wakanda Forever' te zien in nieuwe promo

Marvel Studio's benaderde Dominique Thorne zelf voor haar rol als Riri

Er is een nieuwe Black Panther: Wakanda Forever-promovideo uitgebracht, en hierin zien we Riri Williams (Dominique Thorne) die aan haar Ironheart-pantser werkt.

We zijn nu minder dan een maand verwijderd van de release van Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever. Nu heeft een nieuwe Target-commercial met Riri Williams zijn weg online gevonden.

Met de (mogelijke) uitzondering dat Riri de repulsor-blast van haar Ironheart-pantser aan het einde testte, lijkt de video geen echte beelden uit de film zelf te bevatten. Maar het geeft ons wel een beter idee van hoe het personage zal worden geportretteerd, aangezien uitvinder Williams haar dromen achtervolgt om een eigen pak te bouwen.

Marvel Studios benaderde mij
Thorne sprak over haar de rol tijdens een interview met Empire vorig jaar en onthulde dat Marvel Studios haar benaderde voor de rol.

"Ik was thuis in Delaware en kreeg een telefoontje met de vraag of ik deze rol wilde spelen", zei ze. "Het was het beste telefoontje dat ik ooit had kunnen krijgen. Ik was zelfs zo geschrokken dat er een behoorlijke vertraging in het gesprek zat!" gaat ze verder.

"Ik wachtte tot ze zouden zeggen: 'Oh, we sturen je het script', of: 'Stuur je tape naar ons op.' Maar het was meer van 'hey, wil je dit doen?' Het was waarschijnlijk de meest unieke ervaring die ik ooit heb gehad, want er was helemaal geen auditie."

Bekijk de promovideo hieronder:



NieuwsFilm

meest populair