Gerucht: Robert Downey Jr. terug als Iron Man in 'Avengers: Secret Wars'!

Gerucht: Robert Downey Jr. terug als Iron Man in 'Avengers: Secret Wars'!

Het nieuws komt van een betrouwbare scooper...

Ja, je leest het goed. Als Avengers: Secret Wars uitkomt in mei 2026, is het zeven jaar geleden sinds we Robert Downey Jr. voor het laatst zagen als Tony Stark a.k.a. Iron Man, de grondlegger van het MCU.

In 2019 namen we in tranen (ook jij, geef maar toe) afscheid van Stark tijdens de climax in Avengers: Endgame. Hij stierf als een held door de Infinity Stones te gebruiken om Thanos en zijn leger te vernietigen.

Een nieuw gerucht (van een scooper die het vaak bij het rechte eind heeft) suggereert echter dat Marvel Studios serieuze plannen heeft om de Armored Avenger terug te laten keren in Avengers: Secret Wars.

Zo vader, zo dochter
Als het 'Multiverse'-verhaal van Jonathan Hickman en Esad Ribic wordt gevolgd, vindt dit plaats in een nieuwe realiteit waar dus een alternatieve Iron Man kan rondlopen, zodat Downey Jr. een variant kan spelen.

Interessant is dat er ook verhalen rondgaan over dochterlief Morgan Stark, hoewel het onbekend is waar en wanneer de volwassen versie van het personage (gespeeld door Katherine Langford) zal verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair