Olivia Wilde en Jason Sudeikis woedend over de wilde verhalen van hun babysitter

Olivia Wilde en Jason Sudeikis woedend over de wilde verhalen van hun babysitter

De voormalige 'nanny' helpt de nodige geruchten de wereld in.

De geruchtenmolen over actrice/regisseuse Olivia Wilde lijkt overuren te draaien. Ze blikte recentelijk Don't Worry Darling in, maar hier was, en is nog steeds, behoorlijk veel over te doen. Haar privéleven wordt nu ook onder de loep genomen, en dit komt door de voormalige babysitter van haar kinderen.

Samen met acteur Jason Sudeikis, o.a. bekend van Ted Lasso, heeft Wilde twee kinderen. Het gaat hier om de 8-jarige Otis en het 6-jarige dochtertje Daisy. Het sterrenkoppel heeft natuurlijk een drukke agenda, dus was een goede babysitter belangrijk. Wilde zal echter toch spijt hebben dat ze voor deze babysitter is gegaan...

Verhaal
Al enige tijd wordt het voormalige koppel zwart gemaakt door de voormalige babysitter. Zij beweert namelijk dat Sudeikis erachter kwam dat Wilde vreemdging met Harry Styles toen hij door haar e-mails besloot te gaan.

De babysitter, die niet bij naam genoemd wordt, gaat verder door te zeggen dat Sudeikis vervolgens Wilde in de gaten begon te houden. Zo meldt ze bijvoorbeeld dat Sudeikis zich op de auto van Wilde stortte, in de hoop haar tegen te houden om naar Styles te gaan. De babysitter gaat nog verder. Volgens haar was het allemaal maar een trieste situatie, aangezien Sudeikis echt alles probeerde om zijn huwelijk te redden, maar dit was dus tevergeefs.

Onzin
Sudeikis en Wilde kwamen, ondanks het feit dat ze al enige tijd niet meer samen zijn, weer even 'bij elkaar' om te reageren op de geruchten, die volgens de twee totaal niet kloppen. Zo staat er in hun schriftelijke verklaring: "Als ouders is het ontzettend vervelend om erachter te komen dat onze voormalige babysitter zulke valse en neppe verhalen met de wereld deelt".

"De laatste 18 maanden probeert ze ons zwart te maken, maar daar blijft het niet bij. Ook haalt ze uit naar de rest van onze familie, vrienden en collega's. Wij zullen ons altijd blijven focussen op onze kinderen, al hopen we dat zij ons nu eindelijk met rust kan laten".

NieuwsFilm

meest populair