'Klein vervelend mannetje' James Corden wordt restaurant uitgegooid

'Klein vervelend mannetje' James Corden wordt restaurant uitgegooid

De 'Cats'-acteur zorgt voor teveel problemen.

James Corden, voornamelijk bekend van de talkshow Late Late Show, was al ook in meerdere films te zien. Zo speelde de acteur belangrijke rollen in musicals als Cats en The Prom. Toch zeggen sommige mensen dat Corden vanwege zijn sterrenstatus zich behoorlijk vervelend gedraagt. Daar weet Keith McNally blijkbaar alles vanaf.

McNally is al jarenlang een bekende naam op culinair gebied. Zo is hij de eigenaar van het geliefde restaurant Balthazar, dat in New York ligt. Corden ging daar blijkbaar graag eten, maar is nu niet meer welkom. Na meerdere incidenten heeft McNally namelijk besloten dat Corden niet meer zijn restaurant inkomt.

Reactie
Dit liet McNally weten op Instagram. Het is duidelijk dat hij even wat stoom moest afblazen. Zo staat er het volgende in zijn bericht: "James Corden is een zeer getalenteerde komiek, maar hij is een vervelend klein mannetje. Hij is eveneens de vervelendste gast die ik in 25 jaar tijd voorbij heb zien komen in mijn restaurant".

Zo vervolgt McNally: "Het komt niet vaak voor dat ik zeg dat een klant niet langer welkom is, maar ik heb dat nu wel gedaan met Corden. Wat hij deed laat mij dus totaal niet lachen". McNally zegt dat de acteur zich eveneens al naar gedroeg in een van zijn andere restaurants, Cafe Luxembourg. Nu is dus de maat vol.

Bericht
McNally postte het onderstaande bericht op sociale media en legt hierin haarfijn uit waarom Corden niet meer welkom is. Blijkbaar gaat de acteur snel over de rooie en gedraagt hij zich als een bullebak wanneer de serveersters een foutje maken. McNally neemt het nu dus op voor zijn team door voor Corden de deur te sluiten. Bekijk het volledige bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair