Komt er een Black Adam vs. Justice League, Suicide Squad en Joker?

Komt er een Black Adam vs. Justice League, Suicide Squad en Joker?

Black Adam-ster Dwayne Johnson is enthousiast over mogelijke crossovers.

Black Adam draait morgen voor het eerst in de bioscoop, maar acteur en producent van de nieuwe DC-film Dwayne 'The Rock' Johnson praat al over crossovers. Zal er een Black Adam vs. Justice League, Suicide Squad en Joker verschijnen?

Als het aan Dwayne Johnson ligt wel, hij heeft namelijk een crossover voor ogen die de DC-wereld op zijn kop gaat zetten. Eerder sprak Johnson al over een specifieke crossover met Superman, wat wel eens werkelijkheid kan worden nu er meer details zijn over het vervolg van Man of Steel. Hij is klaar voor een nieuw DC-tijdperk:

"In mijn hoofd -- het is een beetje gek -- kruisen ze allemaal hun pad, omdat de fans dat willen. Er is een goede, creatieve manier om ervoor te zorgen dat ze allemaal wat met elkaar te maken hebben," aldus Johnson. Hierbij zegt hij dat hij vindt dat er in het verleden te weinig naar de fans is geluisterd, terwijl de fans juist met goede ideeën komen waar Johnson het mee eens is.

DC-universum
Black Adam speelt zich volgens Dwayne Johnson af in hetzelfde universum als de films Justice League, Suicide Squad en Joker, waardoor het volgens de acteur heel goed mogelijk zou kunnen zijn dat er crossovers ontstaan. DC heeft nog geen uitspraken gedaan over Johnsons creatieve uitingen over het DC-universum, dus het idee ligt nog op tafel.

Black Adam is vanaf morgen te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair