Nieuwe 'Superman'-film met Henry Cavill eindelijk in de maak

Nieuwe 'Superman'-film met Henry Cavill eindelijk in de maak

Henry Cavill keert terug als de man of steel!

Goed nieuws voor DC-fans: na bijna tien jaar is er eindelijk een vervolg op Man of Steel in de maak met Henry Cavill terug in de hoofdrol. De film wordt geproduceerd door originele producent Charles Roven (The Dark Knight, The Suicide Squad) en is momenteel druk op zoek naar potentiële schrijvers.

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk officieel: Cavill keert terug als Superman voor een nieuwe solofilm. Details over de film zijn nog onbekend, omdat heel recent is pas besloten om de film te gaan maken en er momenteel gezocht wordt naar goede schrijvers.

Een van de schrijvers die de hoog op het lijstje staat van de studio is Christopher McQuarrie, het meesterbrein achter de huidige Mission Impossible-films, maar hij lijkt nu te druk met de laatste twee delen in die franchise.

Voorlopig lijkt het er ook op dat de terugkeer van Cavill geen gevolgen heeft op de Superman-film van Ta-Nehisi Coates en J.J. Abrams. Deze film staat net als Joker volledig op zichzelf en introduceert de eerste zwarte man als Superman.

The Rock achter de schermen
Dit is niet het enige project waar we Cavills Superman de komende jaren in kunnen verwachten. Zo heeft Dwayne Johnson ook grootse plannen voor Superman. Sterker nog; The Rock is grotendeels verantwoordelijk voor de terugkeer van Cavill.

Hij heeft zelf meerdere mensen achter de schermen benaderd die uiteindelijk 'ja' hebben gezegd op de terugkeer van de man van staal. Een Black Adam vs Superman film is dus zeer waarschijnlijk.

Het lijkt erop dat Johnson naast acteren nog actiever gaat worden achter de schermen van het DC-universum. Zo zei hij het volgende tegen Variety:

"De beste positie die ik voor DC zou kunnen zijn, is er een als adviseur, waar ik kan helpen. Ik hou van DC. Het zit in mijn bloed. Ik ben met het DC Universum opgegroeid. Ik ben hier om op elke mogelijke manier te helpen, inclusief het zoeken naar en vinden van die juiste leider of leiders."

NieuwsFilm

meest populair