Scifi-film 'Tenet' van Christopher Nolan vanavond op TV: recensie, tijdstip, zender & trailer!

Scifi-film 'Tenet' van Christopher Nolan vanavond op TV: recensie, tijdstip, zender & trailer!

Om 20.30 uur op Veronica.

Vanavond vind de tv-première plaats van de film Tenet van Christopher Nolan, bekend van Dunkirk en The Dark Knight. De scifi-misdaadthriller heeft rollen voor onder meer John David Washington, Robert Pattinson, Michael Caine, Aaron Johnson, Kenneth Branagh en Elizabeth Debicki.

Je kijkt Tenet vanavond op Veronica om 20.30 uur. Naar verwachting is de 150 minuten durende film om 23.35 afgelopen.

Waar gaat de film over? Slechts gewapend met één woord - Tenet - moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar inversie.

Recensie: Tenet (2020) door Thierry Verhoeven

Dat Christopher Nolan ooit een film zou maken over tijdreizen, was natuurlijk een kwestie van ehm... tijd. Wanneer vroeg in Tenet een simpel klokje een uur wordt teruggedraaid, lijkt dat een bewuste knipoog van de immer met tijd goochelende filmmaker.

Maar je kunt het ook zien als een indicatie dat de gehanteerde tijdreisregels wel wat complexer zullen zijn dan eventjes de klok terugdraaien. Al relatief snel wordt de centrale gimmick gepresenteerd: een omgekeerde ervaring van tijd. Lees verder...



NieuwsFilm

meest populair