Na kick-off 'Black Adam' goed nieuws voor 'Wonder Woman 3'

Na kick-off 'Black Adam' goed nieuws voor 'Wonder Woman 3'

Wonder Woman 3 is een stap dichter bij het grote scherm.

Ondanks alle veranderingen bij Warner Bros. blijkt er toch nog goed nieuws te zijn. Het script van de derde Wonder Woman film is namelijk al zo goed als af.

Goed nieuws
Uit een rapport van The Hollywood Reporter blijkt dat er veel nieuwe projecten in ontwikkeling zijn. Ook zijn er dus een aantal scripts waar al hard aan wordt gewerkt, zo ook het script voor Wonder Woman 3.

''Ik zei dat ik er maar één zou doen, toen kwam nummer twee en nu heb ik er zin in om ook de derde te maken" zei Patty Jenkins, regisseur en co-schrijver van Wonder Woman en WW84.

"Ik heb altijd een verhaal van drie films in mijn hoofd gehad. Er is een verhaal dat door deze verschillende films gaat als een geheel. Ik heb vorige week de laatste scène van Wonder Woman 3 geschreven en zelfs nu dacht ik, ik ben geïnteresseerd om te zien wat er daarna gebeurt. Dus, je weet het maar nooit."

Release
Wonder Woman 3 heeft nog geen releasedatum. Wel blijkt, ondanks alle chaos achter de schermen bij DC, dat de film er wel gaat komen. De film zal de terugkeer van Gal Gadot als Diana Prince aka Wonder Woman bevatten.

NieuwsFilm

meest populair