Dit zijn dé drie nieuwe Netflix Originals die je niet mag missen

Dit zijn dé drie nieuwe Netflix Originals die je niet mag missen

Een film, twee series!

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal i.v.m. de titels die Netflix deze maand verwijdert. De streaminggigant moet namelijk plaats maken voor nieuwe films en series, zoals deze drie hieronder!

De streamingdienst voegt namelijk ook elke keer weer de nodige projecten toe. Deze maand worden er zelfs drie Original Netflix projecten toegevoegd, die er veelbelovend uitzien. Mis deze dus niet!

The School for Good and Evil
De Netflix-film The School for Good and Evil neemt je mee naar het dorpje Gavaldon, waar twee buitenbeentjes en beste vriendinnen, Sophie en Agatha, een bijzondere band delen. Sophie droomt ervan haar sombere leven te ontvluchten om een prinses te worden. Agatha wil echter een echte heks te worden.

Op een nacht, onder een bloedrode maan, neemt een magische kracht hen mee naar The School for Good and Evil, waar de ware verhalen achter elk groot sprookje beginnen. Bekijk hieronder de trailer, waarin o.a. Charlize Theron, Laurence Fishburne en Ben Kingsley ook voorbij komen.



Series
Dit is dan wel de enige Netflix Original film, er zijn wel nog Netflix Original series. Zo komt de streamingdienst ook met 28 Days Haunted. Het is natuurlijk bijna Halloween en daar speelt Netflix slim op in met deze realityserie (al ziet het er volgens de nodige mensen eerder uit als iets lachwekkends dan iets engs).

In deze serie brengen drie teams elk 28 dagen door op enkele van Amerika's meest spookachtige locaties voor een paranormaal experiment gebaseerd op de theorieën van Ed en Lorraine Warren. Misschien komen deze namen je bekend voor. Zij waren bekende spokenjagers die echt hebben geleefd. The Conjuring-films en de Amityville Horror-serie draaien ook om hen.



Ook griezelig
Netflix komt ook nog eens met de serie Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi. Ook dit is een best wel eng en waargebeurd verhaal. De korte docuserie neemt je mee naar het Rome van 1983, waar de 15-jarige Emanuela Orlandi op mysterieuze wijze verdwijnt. De documentaire werd gemaakt door de geliefde Mark Lewis. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met o.a. Don't F*ck With Cats en ook dit ziet er weer veelbelovend uit.



NieuwsFilm

meest populair