Monsters en meer op foto's 'Werewolf by Night' van Marvel

Monsters en meer op foto's 'Werewolf by Night' van Marvel

Nieuwe beelden van achter de schermen geven een blik op de praktische effecten van de special.

Fans krijgen een kijkje achter de schermen van alle praktische effecten die in de MCU-horrorspecial zijn gebruikt. Marvel gebruikt vaak CGI, maar in Werewolf by Night grepen ze terug naar oude technieken.

Nieuwe foto's
SFX kunstenaar Howard Berger wilde zo veel mogelijk praktische effecten gebruiken voor de film, om de invloed van klassieke monsterfilms naar voren te laten komen. Dit heeft aardig goed gewerkt voor de unieke uitstraling van de zwart-witfilm.

Berger deelde op zijn Instagram beelden van achter de schermen. Hier kun je goed zien hoe de praktische effecten zijn gemaakt en hoe ze eruit zien in kleur. Bekijk de foto's hieronder.



Plot
Op een donkere en sombere nacht komt een geheime groep van monsterjagers bijeen na de dood van hun leider. De aanwezigen worden vervolgens gedwongen tot een mysterieuze en dodelijke strijd om een krachtig relikwie. Door de jacht zullen ze uiteindelijk oog in oog komen te staan met een gevaarlijk monster.

De Marvel special is goed ontvangen door het publiek. Dus wie weet, misschien krijgen we in de toekomst nog meer praktische effecten te zien in de MCU. Werewolf by Night is nu te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair