Emma Watson werd gepest door deze 'Harry Potter'-acteur

Emma Watson werd gepest door deze 'Harry Potter'-acteur

Draco Malfoy bleek in het echt ook gemeen te zijn.

Tom Felton speelde in de Harry Potter-films de rol van de verwende bullebak Draco Malfoy. De acteur heeft nu opgebiecht dat hij ten tijde van de eerste film zelf ook een pestkop was.

Sinds dinsdag ligt Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard, de memoir Felton, in de boekhandels. Daarin blikt de 35-jarige onder meer terug op zijn jeugd en carrière. Zo komt hij, zoals de titel al prijsgeeft, met een hoop onthullingen over zijn Harry Potter-tijd.

De sterren brachten de meeste tijd door met acteurs die personages uit hetzelfde Zweinstein-huis speelden. "Er was een zekere afstand tussen de groepen, maar we deden verder gewoon vriendelijk tegen elkaar", schrijft Felton in zijn boek.

Kinderachtig gedrag
Toch moet Felton ook opbiechten dat hij weleens Emma Watson heeft geplaagd op de set. De actrice was toen negen jaar. "Ik denk dat we het idee hadden dat we cooler waren dan haar, omdat we naar rapmuziek luisterden".

"Emma had een dansshow voorbereid in haar kleedkamer die ze tijdens de lunch aan ons wilde laten zien. Toen we daar lucht van kregen, gniffelden we ons een weg naar haar show. We werden alsmaar luider en luider toen ze bezig was", vervolgt hij.

"We waren een stel gemene jongens die dachten dat dit leuk was. Emma was echter zichtbaar overstuur door ons gedrag. Dat raakte me".

Volgens Felton heeft hij hierop zijn excuses aangeboden aan Watson. "Het was een kwestie van zand erover en vervolgens zijn we allemaal doorgaan met ons leven".

NieuwsFilm

meest populair