Hollywoodactrice komt vast te zitten in 'Harry Potter'-achtbaan

Hollywoodactrice komt vast te zitten in 'Harry Potter'-achtbaan

Niet het avondje waarop Victoria Justice had gehoopt...

Een dagje pretpark kan erg leuk zijn, maar wanneer je vast komt te zitten in een van de attracties heb je toch iets minder lol. Dit overkwam Victoria Justice ook, die de beelden deelde van haar 'mislukte achtbaanritje' op Instagram.

De 29-jarige actrice, voornamelijk bekend van Nickelodeons Zoey 101 en Victorious, was met meerdere vrienden naar de Universal Hollywood Horror Nights. Dit is een jaarlijks evenement met een Halloween-thema in de themaparken van Universal Studios in Orlando, Hollywood, Japan en Singapore. Justice was in Orlando, maar haar avond verliep iets anders dan gehoopt...

Beelden
Met een vriendin kwam Justice namelijk vast te zitten in de Harry Potter-achtbaan van het pretpark. Tijdens het ritje hiel de attractie er in een keer mee op, waardoor beide dames in de lucht blijven hangen.

Een deel hiervan hebben ze opgenomen en hoewel ze beiden zeggen het behoorlijk eng te vinden, kunnen ze er wel om lachen. Justice liet ook op haar Instagram-pagina weten dat het uiteindelijk toch een leuke avond was! Bekijk enkele foto's en het filmpje van de achtbaanrit hieronder!



NieuwsFilm

meest populair