Deze fantasyfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze fantasyfilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

The School for Good and Evil bovenaan Netflix top 10.

De afgelopen dagen stond de film The Deep End of the Ocean bovenaan de Netflix Top 10. Maar die plek heeft de duistere tranentrekker nu verloren aan een compleet nieuwe fantasyfilm van Netflix.

En dat is The School for Good and Evil van Ghostbusters en A Simple Favor-regisseur Paul Feig. Hij werkte samen met acteurs als Charlize Theron, Kerry Washington, Michelle Yeoh en Laurence Fishburne.

De ontvangst van de fantasyfilm is wat wisselend, al lijkt het publiek tevreden. Op de Tomatometer staat The School for Good and Evil nu op 39 procent en de audience score noteert een betere 77 procent.

"De cast is speels en de beelden zijn oogverblindend, maar een flink afleidende verhaallijn betekent dat The School for Good and Evil tekortschiet wat betreft een goed verhaal," luidt de critics consensus.

The School for Good and Evil nu op Netflix
In The School for Good and Evil wordt de band tussen beste vriendinnen Sophie en Agatha op de proef gesteld wanneer ze worden weggevoerd naar een magische school voor toekomstige sprookjeshelden en slechteriken.

Wil je deze fantasyfilm gelijk gaan kijken, dan vind je deze nu hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair