Wist je dat: Brendan Fraser vocht tegen Dwayne Johnson terwijl ze elkaar niet kenden?

Wist je dat: Brendan Fraser vocht tegen Dwayne Johnson terwijl ze elkaar niet kenden?

De acteur speelde tegen een CGI-wezen...

De herboren Brendan Fraser kreeg de afgelopen weken veel lof voor zijn optreden in The Whale en iemand die hem onlangs publiekelijk complimenteerde, was Dwayne 'The Rock' Johnson.

Fraser gaf aan dat hij de steun van Johnson erg waardeert en herinnerde zich tegelijkertijd hoe hij de spierbundel nooit fysiek ontmoet heeft tijdens het opnemen van The Mummy Returns in 2001.

In de climax van die film neemt Frasers Rick O'Connel het op tegen The Scorpion King, een computergeanimeerde reuzeschorpioen met daarop het gezicht van Johnson digitaal geplakt.

Dat eindresultaat zag er toentertijd al niet te best uit en vandaag de dag is het nog steeds regelmatig het doelwit van spot.

Citaat van Fraser:
"De eerste keer dat ik hem tegenkwam, was bij de receptie na de première van 'The Mummy Returns' en we hadden elkaar daarvoor nog nooit persoonlijk gesproken, hoewel we op het scherm aan het vechten waren".

"Maar elke keer was hij gewoon een stukje tape op een stokje, dus het was leuk om 'Hé man, hoe gaat het met je? Eindelijk ontmoeten we elkaar' te kunnen zeggen".

NieuwsFilm

meest populair