Kanye West woedend om 'enorm geslachtsdeel' nieuw vriendje Kim Kardashian

Kanye West woedend om 'enorm geslachtsdeel' nieuw vriendje Kim Kardashian

De rapper was op meerdere fronten jaloers op Pete Davidson.

Kayne West, de ex-man van Kim Kardashian, had een opvallend obsessie met Pete Davidson, de komiek met wie de realityster een tijdje heeft gedatet. De rapper kon het hebben dat Davidson een enorm geslachtsdeel heeft.

De Amerikaanse radiopresentator Lenard McKelvey, die bekend is onder de artiestennaam Charlamagne tha God, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over Kayne West. Volgens McKelvey probeerde de rapper hem ervan te overtuigen om negatieve dingen over Pete Davidson op zender te zeggen.

Geruchten
De rapper had er veel moeite mee dat zijn ex-vrouw Kim Kardashian samen was met de komiek. In interviews heeft de realityster opgebiecht dat ze in eerste instantie vooral interesse in Davidson had om de geruchten over zijn 'enorme geslachtsdeel' eens zelf te controleren. Later kregen de twee een relatie, die overigens niet heel lang heeft geduurd.

Dit alles viel echter behoorlijk in het verkeerde keelgat bij West. Hij was ontzettend jaloers en haalde in de periode dat Kardashian en Davidson samen waren meermaals uit naar hem via social media.

Jaloerse ex
McKelvey herinnert zich hoe West tekeerging tegen hem over Davidson. West wilde dus dat de radiopresentator hem zou helpen om de The Suicide Squad-acteur mee zwart te maken, maar dat weigerde hij, omdat hij bevriend is met hem.

"Mijn vrouw doet het met een witte jongen met een enorm geslachtsdeel en jij noemt hem jouw vriend? Je zou me moeten helpen!" zou West vervolgens tegen McKelvey hebben geschreeuwd.

De radiomaker kon niets anders dan lachen om de woede-uitbarsting van West. De rapper lijkt dus op meerdere fronten jaloers te zijn geweest op Davidson.

NieuwsFilm

meest populair