Hoe eng is de film 'Terrifier 2' waar mensen van gaan kotsen en flauwvallen?

Hoe eng is de film 'Terrifier 2' waar mensen van gaan kotsen en flauwvallen?

De moordlustige clown keert terug met grafisch geweld

De nieuwe horrorfilm Terrifier 2 is niet voor mensen met een zwakke maag. De film laat mensen flauwvallen en overgeven.

Terrifier 2 gaat over een moordlustige clown genaamd Art (David Howard Thornton). Op de avond van Halloween keert de clown terug naar het rustige dorpje Miles County en gaat achter een tienermeisje genaamd Tara (Jenna Kanell) en haar broertje Eric (Griffin Santopietro) aan.

De producent waarschuwt de kijkers
Eén van de producenten van de film, Steve Barton, geeft een waarschuwing. Zo zegt hij via Twitter: "Deze film bevat scènes van grafisch geweld en brute uitingen van horror. Kijkers die nogal gevoelig zijn, vatbaar zijn voor een licht gevoel in het hoofd of een zwakke maag hebben, worden aangeraden uiterst voorzichtig te zijn."

Beruchte slaapkamerscène [SPOILERS]
In Terrifier 2 is er een scène, die nu bekend staat als de beruchte slaapkamerscène, waarin de clown Art één van zijn slachtoffers verminkt. Je ziet de marteling vol in beeld en dit is zeker niet bestemd voor bangeriken.

Art snijdt dwars door haar (het slachtoffer's) oog en knipt in haar voorhoofd. Ook wordt haar arm uit de kom geduwd en snijdt hij meerdere keren in haar rug. Dit doet hij allemaal met een grote glimlach.

Veel kijkers hebben al aangegeven dat ze zijn flauwgevallen tijdens de film vanwege deze specifieke scène. Eén iemand is zelfs meegenomen met de ambulance. Dit is tot nu toe alleen in Amerika gebeurd. Wanneer de film in Nederland verschijnt, is nog niet duidelijk.

Of dit eng is? Waarschijnlijk zijn de beelden vooral shockerend van aard. King of Horror Stephen King reageerde als volgt op de film:





NieuwsFilm

meest populair