Verjaardagsfeestje Kim Kardashian helemaal verpest

Verjaardagsfeestje Kim Kardashian helemaal verpest

Dat wordt voortaan toch een kringverjaardag.

Een flinke domper voor Kim Kardashian op haar verjaardag: een van de activiteiten die haar familie en vrienden voor haar hadden gepland kon namelijk niet doorgaan. Het privévliegtuig van de familie mocht namelijk niet landen.

Kim Kardashian mocht op 21 oktober alweer 42 kaarsjes uitblazen en dat moest natuurlijk uitgebreid gevierd worden. Celebrities doen dat natuurlijk niet in een kring met een blokje kaas en plakje worst, maar met een over-de-topfeest.

Zo hadden de familie en vrienden een dag vol leuke activiteiten voor de jarige geregeld, met als hoogtepunt het 's avonds bijwonen van een concert van Usher in Las Vegas.

Om daar te geraken, pakten de feestgangers gewoon het privévliegtuig van Kylie Jenner, een van de zussen van Kardashian die stinkend rijk is geworden met haar eigen cosmeticabedrijf.

Natuurlijk was het privévliegtuig van binnen ook helemaal leuk versierd. Er moest immers continu gefeest kunnen worden, dus ook in de lucht.

Geen toestemming
Helaas stond het gezelschap een nare boodschap te wachten. Kardashian en haar gasten kregen namelijk geen toestemming om in Las Vegas te landen. Volgens de luchtverkeersleiding was dat te onveilig vanwege de harde wind.

De piloot kon dan ook niets anders dan rechtsomkeert maken en terugvliegen naar Los Angeles, waar het toestel wel zonder problemen aan de grond kon worden gezet. Daar zal men het verjaardagsfeestje ongetwijfeld hebben voortgezet.



NieuwsFilm

meest populair