'Harry Potter'-team was jaloers op Gary Oldman en Daniel Racliffe

'Harry Potter'-team was jaloers op Gary Oldman en Daniel Racliffe

Ook de Draco Malfoy-acteur had graag een topacteurs als coach, mentor en vriend gehad.

Tom Felton bracht recentelijk zijn autobiografie uit, waarin de acteur voornamelijk heel wat te delen heeft over de Harry Potter-franchise. Hij speelde namelijk in elke film Draco Malfoy, een van Harry Potters vijanden. In het echte leven was Felton echter ook jaloers op Daniel Radcliffe en wel om de volgende reden.

Een van de grootste sterren die te zien was in de wereldberoemde reeks is zonder twijfel Gary Oldman. In de franchise speelt Oldman Harry's peetvader, Sirius Black. Hoewel Harry in het begin denkt dat Black een rol heeft gespeeld bij de dood van zijn ouders, klopt dit niet. De twee groeien naar elkaar toe en vormen een hechte band.

Jaloezie
Niet alleen in de films kunnen de twee het vinden. Ook in het echte leven kunnen Oldman en Radcliffe het bijzonder goed vinden en dat was ook te zien op de Harry Potter-set. Hier was Felton jaloers op, maar hij was blijkbaar niet de enige. In zijn boek zegt de acteur het volgende.

"Sirius wordt een vaderfiguur voor Harry, maar Gary was eveneens een inspiratie voor Daniel. Hij hielp hem een goede acteur te worden, wat het betekent om volop in de spotlights te staan en hoe je hier mee moet omgaan. Zij zaten echt op een lijn, hadden dezelfde humor en konden het echt heel goed met elkaar vinden".

"Ik zal niet ontkennen dat ik wel wat jaloers was op deze bond, maar ik was niet de enige. We zagen allemaal dat Daniel dankzij Gary steeds beter werd en ook beter ging acteren dan de rest. Je kan ook geen betere coach hebben dan Gary Oldman!"

NieuwsFilm

meest populair