Michael Mann rondt opnames voor eerste film sinds 'Blackhat' af

Michael Mann rondt opnames voor eerste film sinds 'Blackhat' af

Met Adam Driver in de hoofdrol.

Michael Mann keert volgend jaar terug met zijn eerste film sinds Blackhat uit 2015. De film is een biopic over Enzo Ferrari met Star Wars-ster Adam Driver in de hoofdrol. Mann heeft al een lange tijd een sterke passie voor het project en is nu een klaar met filmen.

Ferrari volgt Enzo Ferrari tijdens een slechte periode van zijn leven. Zijn bedrijf staat op het punt failliet te gaan en het huwelijk met zijn vrouw Laura, gespeeld door Penelope Cruz, gaat ook niet van een leien dakje. Ferrari doet met zijn team mee aan een gigantische race door Italië (de Mille Miglia) als een laatste poging om het bedrijf te redden.

Cast
Driver en Cruz zijn niet de enige bekende namen die mee zullen spelen in de film. De cast bestaat verder nog uit Shailene Woodley (Divergent), Patrick Dempsey (Grey's Anatomy), Jack O'Connell (Unbroken) en Sarah Gadon (True Detective).

Mann heeft echter niet stilgezeten in de jaren tussen Blackhat en Ferrari. Zo regisseerde hij de eerste aflevering van de HBO-Max serie Tokyo Vice met Ansel Elgort (West Side Story) en schreef hij dit jaar een vervolg op Heat, zijn meest iconische werk, in de vorm van een boek.

Een exacte datum voor Ferrari is nog niet bekend, maar je kunt de film rond deze tijd volgend jaar in de Nederlandse bioscopen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair