Boezem van Kim Kardashian knalt bijna uit haar shirtje op Insta-foto

Boezem van Kim Kardashian knalt bijna uit haar shirtje op Insta-foto

De jarige Kim bedankt zo haar fans.

Ook megaceleb Kim Kardashian is weer een jaartje ouder geworden en ondertussen alweer 42 jaar jong. Soms zou je haar niet op die leeftijd schatten, aangezien ze flink onder de make-up zit, en dat soort dingetjes.

De bekendste telg uit de bekende Kardashian-familie werd in 1980 geboren in Los Angeles, Californië. Tegenwoordig kennen we haar vooral van The Kardashians, in Nederland te zien op Disney+, maar ze speelde zowaar ook in films.

De films zijn overigens geen hoogvliegers. Kim speelde rollen in onder meer Disaster Movie, Deep in the Valley, Temptation: Confessions of a Marriage Counselor en Ocean's Eight. Recent sprak ze de stem in van het hondje Delores in Paw Patrol: The Movie. In 2023 doet ze dat nog een keer in PAW Patrol: The Mighty Movie.

Opvallend op Instagram
Middels een nieuwe foto met een joekel van een duckface en een nogal krap shirtje bedankt ze haar fans voor alle felicitaties. "Heel erg bedankt voor de verjaardagswensen," aldus Kim.

"Dit weekend kreeg ik enorm veel liefde van heel veel mensen en ik moest er echt zo om glimlachen. De bloemen, het diner, de bijna Vegas-reis waren allemaal zo speciaal en ik zal deze verjaardag voor altijd herinneren," voegde ze toe.


De foto van de 42 jarige Kim Kardashian zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair