Deze bizarre horrorthriller kijk je nu op Prime Video

Deze bizarre horrorthriller kijk je nu op Prime Video

'Men' van Alex Garland staat nu op Prime Video.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft een interessante nieuwe topfilm toegevoegd aan zijn catalogus: Men. In deze bizarre horrorfilm van Alex Garland (Ex Machina, Annihilation) draait het allemaal om het mannelijk kwaad.

Op Rotten Tomatoes scoort Men een prima 69 procent - met een gemiddelde van een 6.6. Critici prijzen vooral de acteerprestaties van de cast. De film wist tevens voor ruim 11 miljoen dollar aan bioscoopkaartjes te verkopen.

Wie deze prent gaat kijken moet er rekening mee houden dat Men niet bepaald een doorsneehorrorfilm is. Het verhaal is soms wat lastig te doorgronden, maar dat maakt Men wel een interessante kijkervaring, omdat je soms wat moeite moet doen om de diepere lagen te begrijpen.

Men (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, e.a. | Kijk direct
Harper vertrekt na de traumatische zelfmoord van haar man naar een afgelegen landhuis om zijn dood te verwerken. Tot rust komt ze daar echter niet, want al snel bekruipt haar het gevoel dat iets of iemand haar stalkt. Wat begint als een sluimerende dreiging wordt een regelrechte nachtmerrie, waarin ze belaagd wordt door de demonen uit haar verleden.


Lees ook:





Men kijk je nu op Prime Video.

NieuwsFilm

meest populair