Ster uit 'Smile' vraagt of haar achterwerk goed genoeg is voor een horrorfilm

Ster uit 'Smile' vraagt of haar achterwerk goed genoeg is voor een horrorfilm

Ongelooflijk enge film

De ongelooflijk enge film Smile draait in de bioscopen. En met een 16+ rating is een horrorfilm al moeilijker te bekijken. De hoofdrolspeelster Sosie Bacon heeft daarom al wat meer reclame gemaakt dan anders.

Op een gegeven moment wordt die marketing wel saai. Zeker als je de dochter bent van creatieve en alternatieve ouders in de filmindustrie, zoals haar vader Kevin Bacon en haar moeder Kyra Sedgwick.

Berichtje van mijn kont
Dus plaatst de 30-jarige actrice een mooie foto van haar in een mini-jurk online. Je ziet haar slanke figuur goed doorschemeren en zij schrijft gevat:

"Ik plaats een berichtje van mijn kont, want dit wordt het meest gezien. Misschien overtuigt dit iemand om de film Smile te gaan zien in de bios?"

Ludieke wijze
Het is een ludieke wijze om jezelf centraal te stellen. Iets dat social influencers graag doen, te zien aan de vele foto's van heupen, achterwerken en borsten. Het grappige is alleen dat Sosie normaal gesproken een heel ander type is. Zij zet voornamelijk heerlijk rare posts online en draagt vaak comfortabele kleding.

De reacties op haar post zijn dan ook grappig. "Wel, het is een mooie kont," reageert iemand geestig. "Dat is wel een manier om aandacht te trekken," vindt een ander. "Dat is prima, ik ga nu wel een tweede keer naar de film," schrijft een derde.

Haar Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair