Dé reden waarom 'Friends'-acteur het uitmaakte met de prachtige Julia Roberts

Dé reden waarom 'Friends'-acteur het uitmaakte met de prachtige Julia Roberts

Hij voelde zich nooit goed genoeg voor haar.

Matthew Perry, voornamelijk bekend van zijn rol als Chandler Bing in de iconische serie Friends, bracht recentelijk zijn autobiografie, genaamd Friends, Love and the Big Terrible Thing, uit. Hierin deelt hij heel wat weetjes over zijn leven, waaronder ook zijn korte relatie met niemand minder Julia Roberts.

In Friends hebben de nodige grote sterren een cameo. Denk bijvoorbeeld maar aan Gary Oldman, Brad Pitt en Julia Roberts. Laatstgenoemde wilde graag meedoen, maar enkel en alleen als ze deel mocht uitmaken van Chandlers verhaal. Perry laat hier in zijn boek het volgende over los.

Casting
"Ze zei dat ze alleen in 'Friends' wilde zitten als het met Chandler te doen had. Maar eerst moest ik haar zien te overtuigen!" Perry stuurde de actrice dus bloemen, maar daar had Roberts niet veel interesse in. Zij wilde namelijk dat Perry haar leerde over de natuurkundige theorie kwantummechanica, dus de acteur had wel wat huiswerk te doen.

Zo vervolgt Perry: "De dag erna had ik haar een lange brief gestuurd om dit allemaal zo goed mogelijk uit te leggen. Ze ging ermee akkoord en zou in de serie spelen! Niet alleen dat, ze gaf me ook een cadeau terug, namelijk bagels. Het gaat hier wel om Julia f*cking Roberts!"

Minderwaardigheidscomplex
De twee sterren kregen zelfs een relatie, maar Perry was te onzeker en durfde het niet aan: "Daten met Julia werd voor mij te veel. Ik was altijd onzeker. Ik dacht altijd dat ze het uit ging maken en waarom ook niet? Ik was niet genoeg en zou nooit genoeg zijn. Ik was gebroken".

Om de pijn te voorkomen dat zij het uit zou maken, besloot Perry haar 'voor te zijn' en zelf een punt achter de relatie te zetten. Zo gaat hij verder: "Ik was zo bang om haar kwijt te raken dat ik het zelf uitmaakte met de prachtige en briljante Julia. Ze was zo verbaasd, ik kan het niet eens beschrijven..."

NieuwsFilm

meest populair