Johnny Depp kruipt weer even terug in de huid van geliefde Jack Sparrow

Johnny Depp kruipt weer even terug in de huid van geliefde Jack Sparrow

Zonder baard en snor, maar nog steeds even overtuigend!

Johnny Depp won afgelopen zomer de rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. De Aquaman-actrice klaagde Depp aan wegens huiselijk geweld, maar dit klopte volgens hem niet. Depp won de rechtszaak dan ook, maar de vraag is of hij zijn carrière weer kan oppakken. Wel keert hij nu héél even terug als de geliefde Jack Sparrow!

Toen Depp werd aangeklaagd was hij niet meer welkom in Hollywood. Zo werd hij vervangen als Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-franchise door Mads Mikkelsen en ook werd aangekondigd dat hij niet terug zou keren als de wereldberoemde piraat voor alweer het zesde Pirates of the Caribbean-avontuur.

Toch wel
Er is nu een videootje opgedoken van Depp waarin hij wordt gevraagd om weer eens terug te kruipen in de huid van Jack Sparrow. Ondanks het feit dat hij geen baard en snor heeft en het er dus ietwat vreemd uitziet, aangezien we dit niet van Jack Sparrow gewend zijn, verandert de acteur meteen in de bekende piraat.

Het filmpje, dat binnen de kortste keren flink werd bekeken, is hieronder te zien.

@myjohnnydepp_1 This is another video of Johnny spending time with Christine Kelly ( the wonderful lady that made us all cry when she met Johnny. @johnnydepp #johnnydepp #johnnydeppforever #johnnydeppsbigheart #beautifulsoul ♬ original sound - TammyDepp -I'm NOT Johnny Depp


Ooit nog?
De nodige fans hopen dat de acteur wederom terugkeert voor een nieuwe Pirates-film. Het zou niet de eerste keer zijn dat Disney zich bedenkt. Hetzelfde gebeurde al met James Gunn, toen de regisseur werd verteld dat hij niet terug hoefde te komen voor Guardians of the Galaxy Vol.3. Vervolgens draaide het Huis van de Muis die beslissing toch weer om.

Mocht Disney Depp daadwerkelijk weer willen casten als Johnny Depp, dan is het nog maar de vraag of de acteur er zelf zin in heeft. Tijdens de rechtszaak liet hij namelijk weten dat hij nooit meer terug zou keren als Sparrow nadat Disney hem in de steek liet.

NieuwsFilm

meest populair