Charlize en Sigourney prijzen actieheldin: 'Zij is als een god bij ons thuis'

Charlize en Sigourney prijzen actieheldin: 'Zij is als een god bij ons thuis'

In de spotlights

Charlize Theron en Sigourney Weaver zijn allebei dol op actieheldin Michelle Yeoh. En zijn blij te zien, dat de actrice uit Everything Everywhere All at Once in de spotlights wordt gezet op het Elle's Women Event.

Vreemd genoeg kreeg Michelle Yeoh niet de waardering die zij had moeten krijgen in Hollywood. Maar wereldwijd is deze stuntvrouw, martial arts expert en actrice een beroemdheid. Zelf zegt zij wijs: "Het gaat niet om wat anderen doen voor jou. Het gaat om wat jij doet voor jezelf."

Groot fan
Charlize Theron zou overal verschijnen voor Michelle Yeoh, vertelt zij op het Elle's Women Event. En dat terwijl Charlize twee jonge kinderen heeft en dus 's avonds eigenlijk op tijd naar bed moet. "Het was een geweldige kans om met haar samen te werken aan The School for Good and Evil. Ik denk dat ik me goed hield die twee dagen op de set, maar ik ben een groot fan!"

"Weet je, Michelle is als een god in ons huis," zegt Sigourney Weaver zelfs. Haar man, acteur en regisseur Jim Simpson, is een groot fan van Michelle's werk. Sigourney en Michelle werken samen aan de Avatar-films.

Het artikel in People staat hier. Charlize post onderstaand bericht op haar Instagram.



NieuwsFilm

meest populair