Henry Cavill terug als Superman, maar geen Amy Adams als Lois Lane?

Henry Cavill terug als Superman, maar geen Amy Adams als Lois Lane?

De nodige fans vinden dit geen goed idee...

Op dit moment draait Black Adam in de bioscoop, maar eigenlijk hebben alle filmfanaten het alweer over een nieuw toekomstig DC-project. Recentelijk liet Henry Cavill namelijk weten dat hij toch terugkeert voor een nieuwe Superman-film! Geweldig nieuws natuurlijk, maar zal hij het zonder zijn grote liefde Lois Lane moeten doen? (Opgelet, hieronder volgt een Black Adam-SPOILER!)

Cavill duikt op tijdens het einde van Black Adam, waardoor we eindelijk weten dat DC toch met hem door wil gaan naar jaren onzekerheid. Waar Marvel een duidelijk plan heeft, was het een lange tijd onduidelijk wat DC nu precies van plan was. Ook in recente maanden werden sommige projecten ineens geannuleerd. Denk bijvoorbeeld maar aan Batgirl.

Man of Steel
Gelukkig keert Cavill dus wel terug. Goed nieuws, maar op het internet doet nu een gerucht de ronde dat Amy Adams niet langer te zien zal zijn als Lois Lane. De actrice kroop voor het eerst in de huid van het iconische personage in Man of Steel en keerde daarna terug in Batman vs. Superman en Justice League, maar misschien dat het hierbij blijft.

Er is namelijk sprake van een nieuwe casting van een jongere Lois Lane. Op sociale media laten de nodige fans weten dat dit nergens voor nodig is, aangezien Adams perfect is als Lois Lane en gewoon zou moeten terugkeren. Bekijk hieronder enkele reacties, waarin mensen het opnemen voor de actrice.











Wel of niet
Een tijd geleden liet Adams zich er nog zelf over uit. Toen zei de actrice dat hoewel ze maar wat graag opnieuw Lois Lane zou spelen het er niet van zou komen. Ze dacht niet terug te keren, aangezien het nog steeds niet zeker was of Cavill opnieuw Superman zou spelen. Nu dat de kogel eindelijk door de kerk is en we dus weten dat het er wel van gaat komen, zal de geliefde actrice misschien toch wel weer hoop hebben.

Wat wel roet in het eten zou kunnen gooien is dat de Superman die we zien in Black Adam misschien niet dezelfde is als voorheen. Het zou hier dus om een soft reboot kunnen gaan. In dat geval is het mogelijk dat DC dezelfde strategie toepast als met de twee Suicide Squad-films, waarvoor sommige acteurs wel terugkeerden voor het 'vervolg' en anderen niet.

NieuwsFilm

meest populair