Dwayne Johnson weet het zeker: dit is dé perfecte nieuwe James Bond

Dwayne Johnson weet het zeker: dit is dé perfecte nieuwe James Bond

Idris Elba is volgens 'The Rock' de perfecte kandidaat.

We weten onderhand allemaal wel dat Daniel Craigs avontuur als James Bond erop zit. De acteur was een allerlaatste keer te zien als 007 in No Time to Die, waardoor er druk wordt gezocht naar een acteur die het stokje kan overnemen. Dwayne 'The Rock' Johnson weet in ieder geval wie hij graag wil zien.

Johnson, momenteel te zien als Black Adam, liet zich tijdens een recent interview uit over de wereldberoemde rol. Eerder zei 'The Rock' zelf al dat hij graag de nieuwe 007 zou willen spelen, maar dit lijkt toch niet te gaan gebeuren. Nu noemt hij een acteur wiens naam we al vaker voorbij hebben zien komen: Idris Elba.

Reactie
Tijdens een recent interview liet de acteur zich er kort maar krachtig over uit. Zo zei Johnson het volgende toen hem werd gevraagd wie de nieuwe Bond zou moeten spelen: "Ik denk meteen aan mijn maat Idris Elba. Hij zou een geweldige Bond zijn, toch? Ik ben een fan van dat idee, dus mijn stem heeft hij in ieder geval al!"

De twee sterren werkten samen aan Hobbs v Shaw, waarin ze met elkaar op de vuist gaan. Elba heeft zeker het postuur en de looks om 007 te kunnen spelen. De nodige filmfanaten zien de Luther-acteur dan ook graag als de nieuwe Bond, maar de kans lijkt helaas toch tamelijk klein...

Elba zelf
Elba liet zich er nog niet zo heel lang geleden zelf over uit, toen hij liet weten niet langer interesse in de rol te hebben. Barbara Broccoli, dé grote producent van filmstudio MGM, zei zelf ook dat hoewel Elba een geweldige acteur is en perfect zou zijn voor Bond dat ze op zoek zijn naar een jongere acteur, die een lange tijd mee zou kunnen gaan.

NieuwsFilm

meest populair