Zeer opvallend en speciaal topje van Dove Cameron doet je blijven staren

Zeer opvallend en speciaal topje van Dove Cameron doet je blijven staren

Het is ook wel een apart zicht...

De 26-jarige Dove Cameron wordt alsmaar bekender. De actrice brak door om haar dubbelrol als de gelijknamige personages in de tienersitcom Liv and Maddie en haar rol als Mal in de Descendants-franchise. Ze deelt dan ook graag foto's en filmpjes met haar fans en nu was het weer raak.

Cameron is namelijk ook zeer geliefd op sociale media. Op Instagram alleen heeft ze al bijna 50 miljoen volgers. Een recent filmpje viel wel heel erg op. Gek is dat niet, aangezien ze wel een zeer speciaal topje draagt. Het korte videootje bekijk je hieronder.



Muziek
Niet alleen is Cameron actrice, vandaag de dag staat is ze eigenlijk nog bekender als zangeres. Het bovenstaande filmpje deelde ze dan ook om een van haar nieuwe nummers, genaamd Bad Idea, te promoten.

Of ze echt reclame hoeft te maken is maar de vraag, want ook op Spotify is ze onwijs populair. Maandelijks luisteren er bijna 13 miljoen mensen naar haar muzieknummers. Toch blijft ze ook gewoon acteren. Zo heeft ze alweer vier projecten op haar agenda staan.

NieuwsFilm

meest populair