Keert dit fan-favoriete personage terug in de 'Guardians of the Galaxy Holiday special'?

Keert dit fan-favoriete personage terug in de 'Guardians of the Galaxy Holiday special'?

Maakt Yondu een comeback?

Hij zat niet in de trailer, maar Michael Rooker, de acteur die het personage 'Yondu' vertolkte in de eerste twee Guardians of the Galaxy-films, is onderdeel van de officiële cast van de Guardians of the Galaxy Holiday special.

De trailer voor de Guardians of the Galaxy Holiday Special zat al vol verassingen. Van Groot's nieuwe look tot de introductie van MCU-nieuwkomers Cosmo en Kevin Bacon..als Kevin Bacon. Maar uit de officiële cast blijkt dus dat Michael Rooker terugkeert in de special op Disney+, maar hoe is dit mogelijk? Aangezien Yondu toch definitief aan zijn eind kwam in Guardians of the Galaxy Vol.2.

Mogelijkheden
Omdat regisseur James Gunn in het verleden al meerdere keren heeft gezegd dat Yondu niet meer terug tot leven zou komen, omdat het zijn opoffering zou ondermijnen, is de kans niet groot dat het personage nu terugkeert uit de dood. Een andere optie is simpelweg een flashback met een jonge Star-Lord en Yondu, zoals we al eens eerder hebben gezien in de films.

De andere populaire optie voor de terugkeer van Rooker is een zelfde soort rol als Kevin Bacon, waarin hij dus zichzelf zou spelen. Afgelopen jaar keerde Rooker al een keer terug als de stem van Yondu in de animatieserie What If...? op Disney+

De Guardians of the Galaxy Holiday Special is vanaf 25 november te zien op Disney+. Bekijk hieronder de eerste trailer:



NieuwsFilm

meest populair