Bekijk Hugh Jackman in de trailer voor 'The Son'

Bekijk Hugh Jackman in de trailer voor 'The Son'

Even wat anders dan 'Wolverine'.

Terwijl Hugh Jackman zich een slag in de rondte werkt voor Deadpool 3 om zijn sterke en toch wel agressieve kant naar boven te halen kunnen we in de tussentijd zijn gevoelige kant bewonderen in de nieuwe trailer van The Son.

In deze film volgen we het verhaal van een vader wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer zijn ex-vrouw plotseling opduikt en om hulp vraagt omdat hun 17-jarige zoon niet meer de oude lijkt te zijn na hun scheiding.

Peter (Hugh Jackman) staat op het punt om een nieuw gezin te stichten met zijn nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) en daarnaast ligt er nog eens een droombaan in het verschiet. Toch besluit hij zijn zoon Nicholas (Zen McGrath) op te nemen in zijn gezin en probeert hij hun band in stand te houden. Dit wordt bemoeilijkt doordat Peter zelf ook geen goede band had met zijn eigen vader (Anthony Hopkins).

Een emotioneel verhaal
De trailer geeft ons een inkijk in de emoties waar Nicholas en Peter mee worstelen door fouten uit het verleden. Daarnaast vangen we een glimp op van de impact die dat kan hebben op een nieuw gezin.

De film zal vanaf 10 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, bekijk hier de trailer.



NieuwsFilm

meest populair