Paris Hilton laat zien hoe absurd een dagje Las Vegas voor haar is

Paris Hilton laat zien hoe absurd een dagje Las Vegas voor haar is

Op haar liv case!

Paris Hilton laat zien hoe absurd een dagje Las Vegas voor haar is. De social influencer, dj en actrice uit The American Meme is erfgename van een heel imperium aan hotelketens.

Haar ouders hadden de Hilton-hotels al voordat ze werd geboren. Paris hoeft dus eigenlijk geen dag te werken en is daardoor vooral in haar tienerjaren een losgeslagen social influencer geweest. Met een wereld aan personeel kan immers alles.

Hilton hotel
Dat je van feesten je werk kunt maken, gaat voor haar wel zeker op. Tegenwoordig kun je haar boeken voor events als dj. Ze schijnt heel goed te zijn. Met een beetje mazzel komt zij op haar gemotoriseerde koffer voorrijden, zoals in de video hieronder en op Instagram.

In de video schrijft zij dat zij een dag in haar leven laat zien, en dan wel de Las Vegas-editie. Ze komt aan bij het vliegtuig met haar liv case, een soort step waar haar koffer ingebouwd is. Ze draagt stijlvolle, comfortabele kleding en stapt op het vliegtuig.

Dj-feest
Meteen na de vlucht gaat zij naar de Las Vegas Hilton Resorts World en laat een stukje van het hotel zien en haar dj-event. Ze maakt selfies met de bezoekers, grijpt een snack van het hotel en maakt selfies met de bezoekers. Na een iconisch feest stopt zij vervolgens bij een McDonalds, voordat zij weer het vliegtuig pakt naar Los Angeles.



NieuwsFilm

meest populair