Harry Styles totaal onherkenbaar als inktvis met zwerverbaard

Harry Styles totaal onherkenbaar als inktvis met zwerverbaard

De zanger heeft vandaag een nieuwe muziekclip uitgebracht.

Harry Styles kennen we eigenlijk alleen met een gladgeschoren gezicht. Voor een nieuwe muziekvideo heeft hij daar verandering in gebracht. In de clip heeft hij namelijk een enorme baard, waardoor hij bijna niet meer te herkennen is.

Donderdag is de videoclip voor Music For A Sushi Restaurant verschenen, een nummer dat staat op Styles' album Harry's House. Daarin is Styles als inktvisman te zien met een enorme (nep)baard.

Een vrij opvallend concept, maar ontzettend creatief. Door deze metamorfose lijkt Styles alleen nauwelijks meer op zichzelf. Zeker die gezichtsbeharing laat hem lijken op een totaal ander persoon.

Je kunt de clip hieronder eventueel bekijken.


Inspiratie
In een eerder interview deelde de Britse zanger al zijn inspiratie voor het nummer. Je raadt het nooit, maar het idee voor Music For A Sushi Restaurant ontstond in een... sushirestaurant.

"Ik was een hapje aan het eten in een sushirestaurant in Los Angeles met mijn producent en een van onze liedjes van het vorige album kwam ineens op de radio. Mijn producent vond het vreemd of mij te horen in deze setting. Toen kregen we het idee om deze gebeurtenis te gebruiken als naam en inspiratie voor een nieuw nummer".

NieuwsFilm

meest populair