Tijdreizen in 'Fast & Furious 10': gaat het echt gebeuren?

Tijdreizen in 'Fast & Furious 10': gaat het echt gebeuren?

Dom Toretto keert terug met flashbacks

Nu het einde in zicht is van de The Fast and The Furious-franchise, wordt er veel gespeculeerd over de laatste twee delen die tot het eind leiden. Zo zijn er theorieën over tijdreizen in het 10e deel Fast X.

Hoewel er nog niet veel informatie vrij gegeven is over de nieuwe Fast and Furious, is er wel aangegeven dat er nieuwe castleden meespelen. De nieuwe castleden van The Fast and The Furious zijn Jason Momoa en Brie Larson.

Ludacris gaat terug de tijd in
Op Instagram heeft Ludacris (hij speelt Tej in The Fast and The Furious) via zijn Stories aangekondigd dat hij op een moment in de film de outfit aan heeft van zijn rol in 2 Fast 2 Furious. Hij schreef hierbij: "De geschiedenis herhaalt zich."

Niet alleen Ludacris vindt het idee van tijdreizen leuk, ook de andere castleden. Of het letterlijk tijdreizen wordt, valt nog te betwijfelen, maar afgelopen deel zagen we de sterren nog in de ruimte.

Fast X wordt een film met in ieder geval veel flashbacks van de vorige Fast and Furious-films. Dom Toretto (Vin Diesel) gaf meerdere keren in de films aan dat dit het laatste ritje wordt.

Fast X verschijnt in mei 2023 in Amerika. Wanneer hij in Nederland uitkomt is nog niet vrijgegeven.



NieuwsFilm

meest populair